Search

English

151

dbForge Schema Compare for SQL Server

(4 | 5)

DennisToro

11 months ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

dbForge Schema Compare për SQL Server është një mjet i besueshëm dhe i lehtë për t'u përdorur për krahasimin dhe sinkronizimin e skemave të bazës së të dhënave të Microsoft SQL Server. Ky produkt është krijuar posaçërisht për t'ju ndihmuar të krahasoni bazat e të dhënave tuaja të SQL Server, të analizoni ndryshimet dhe të sinkronizoni skemat tuaja duke përdorur skriptin e krijuar SQL në një ndërfaqe përdoruesi të dizajnuar mirë shpejt dhe pa gabime.

Karakteristikat kryesore:
* Mbështetje e SQL Server 2019, 2017, 2016, 2014,2012,2008R2,2008,2005 (përfshirë botimet Express), 2000 (përfshirë botimin MSDE) dhe Microsoft SQL Azure
* Krahasimi i të gjitha objekteve të bazës së të dhënave SQL ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Objektet e skemës së mbështetur
Burimet e mbështetura të të dhënave
Raporti i Krahasimit të Eksportit
Analiza e rezultateve të krahasimit të skemës

Veçoritë

+ SQL (101 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

Microsoft SQL Server Mjet

Krahasues i skemave sql

Skema sql duke krahasuar

mjet sinkronizimi

Sinkronizimi i bazës së të dhënave sql

Mjeti i krahasimit të skemave sql

Alternativat për dbForge Schema Compare for SQL Server

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram