Search

English

148

dbForge Event Profiler for SQL Server

(6 | 4.8)

JacGrasso_JG

1 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

dbForge Event Profiler për SQL Server është një mjet falas për kapjen dhe analizimin e ngjarjeve të SQL Server dhe ruajtjen e të dhënave për çdo ngjarje t. Mjeti ofron GUI të përshtatshme për SQL Trace për inspektimin e një shembulli të motorit të bazës së të dhënave. Për shembull, përdoruesi mund të auditojë një mjedis prodhimi për të përcaktuar se cilat procedura të ruajtura po ndikojnë në performancën duke ekzekutuar shumë ngadalë.

Karakteristikat kryesore:

* Shikoni rezultatet e gjurmës ndërsa gjurma shkon
* Renditja dhe grupimi i ngjarjeve
* Filloni, ndaloni, modifikoni rezultatet e gjurmës sipas nevojës
* Modele të shumëfishta të profilizimit të ngjarjeve
* Ruajtja e rezultat...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
modele të paracaktuara
server-profiler-dokument
profil-parametrat
filtrat e ngjarjeve

Veçoritë

+ SQL (101 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

profilizues sql

Microsoft SQL Server Mjet

mjet server sql

Profilizuesi i serverit sql

Alternativat për dbForge Event Profiler for SQL Server

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram