Search

English

638

PotPlayer

(49 | 4)

- - -

insidesystem

6 years ago

undefined...


Positive comment

9 0


Show more comments

Potplayer është një media player minimalist që ka një gamë të gjerë opsionesh të konfigurueshme për të zgjedhur dhe shumë funksionalitet.

Aplikacioni mbështet Blu-ray, DVD, Audio CD dhe formate të tjera të panumërta mediatike. Mund të konfigurohet për të punuar me pajisje të ndryshme si TV ose HDTV, dhe mbështet Direct3D9 Ex Flip Mode dhe Overlay.

Karakteristika te tjera:
- Mund të bëni fotografi të medias që po shikoni dhe t'i ruani si skedar JPEG.
- Nuk ka nevojë të instaloni kodekë të ndryshëm gjatë gjithë kohës kur përdorni luajtësin.
- Ofron performancën maksimale me burimin minimal duke përdorur DXVA, CUDA, QuickSync.
- Përvojë gjithëpërfshirëse shikimi me 3D.
Mbështet forma...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Dritarja kryesore
Menu
Dritarja e Preferencave
Luajtja e videos

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Menaxhimi i listave për luajtje (10 )

+ Riprodhimi i videos (6 )

+ Pa reklama (5 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Pamja paraprake e miniaturës (4 )

+ Minimaliste (3 )

+ Regjistrimi i ekranit (2 )

+ Shkurtoret e plota të tastierës (2 )

+ Kontrolli i shpejtësisë së riprodhimit (2 )

+ E bazuar në prekje (1 )

+ Shkurtoret e tastierës (1 )

+ Shkarkim automatik i titrave (1 )

+ Mbështetje për përshpejtimin NVIDIA CUDA (1 )

+ Transmetim i drejtpërdrejtë (1 )

+ Modaliteti i përzierjes së albumit (1 )

+ Riprodhimi i përzgjedhjes (1 )

+ Përshpejtimi i videos DirectX (1 )

+ Mbështetje e titrave të dyfishta (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Kodekët e integruar (1 )

+ Skinnable (1 )

+ Ndërfaqja grafike e përdoruesit (1 )

+ Mbështetje për përshpejtimin e Intel Quick Sync (0 )

+ Live Looping (0 )

+ Randomizimi i lëkurës (0 )

+ Matroska (0 )

+ Përsëriteni A-B (0 )

+ Mbështetje për 4K (0 )

+ Riprodhimi pa boshllëqe (0 )

+ Regjistroni imazhin nga video (0 )

+ Faqeshënuesit që shfaqen në shiritin e kërkimit (0 )

+ Barazues i integruar (0 )

+ Kërkimi i integruar i titrave (0 )

+ Mbështetje për titrat (0 )

+ Mbështetje për shkurtoret e tastierës (0 )

Llojet e Aplikimit

Player audio (2 )

Media Player (0 )

Etiketa

transmetimit

avi

Luajtësi i videos

definicion të lartë

Media Player -

televizioni

fillimi i linjës së komandës

Player në Youtube

luajtës video 3d

Player audio -

tematike

Alternativat për PotPlayer

6972

VLC Media Player

(179 | 4.3)

- - -

397

MPV

(22 | 4.2)

- - -

1174

MPC-HC

(37 | 4.4)

- - -

411

SMPlayer

(11 | 4.3)

- - -

157

MPC-BE

(11 | 4.5)

- - -

847

Winamp

(16 | 3.8)

- - -

750

Media Player Classic

(6 | 4)

461

KMPlayer

(12 | 2.8)

- - -

79

IINA

(16 | 5)

- - -

179

MX Player

(11 | 3.5)

- - -

333

MPlayer

(1 | 3)

- -

24

Celluloid

(0 | 0)

242

GOM Player

(11 | 4)

- - -

74

Splash

(2 | 5)

- - -

255

Windows Media Player

(8 | 2.5)

- - -

237

Miro

(4 | 3)

- - -

108

Videos

(0 | 0)

- - -

102

SPlayer

(0 | 0)

- -

36

Winyl

(6 | 3.8)

- - -

130

QuickTime Player

(2 | 2.5)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram