Search

English

422

Cyberduck

(13 | 3.7)

- - -

ChrisWayg

3 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Cyberduck është një klient FTP me burim të hapur.

Me një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur, lidheni me FTP (Protokolli i Transferimit të Skedarit), SFTP (Transferimi i Sigurt i Skedarit SSH), WebDAV (Autorimi dhe Versioni i Shpërndarë i bazuar në ueb), Amazon S3, Google Storage, Windows Azure, Rackspace Cloud Files dhe madje edhe Google Dokumentet.

Cyberduck përfshin një menaxher faqeshënuesish dhe mbështet rrjetin Mac OS X Keychain dhe Bonjour.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Mac App Store

Microsoft Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Hapni API-në (8 )

+ Mbështetje për skriptimin (8 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Ndarja e sigurt e skedarëve (3 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Mbështetje për ruajtjen e S3 (2 )

+ Integrimi i Google Drive (1 )

+ Transferimi i skedarëve (1 )

+ Integrimi i shpejtë në Openstack (1 )

+ Shfletuesi në renë kompjuterike (1 )

+ Integrimi i Dropbox-it (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

+ Mbështetje për WebDAV (0 )

+ Integrimi i Onedrive (0 )

+ Mbështetje për FTP (0 )

+ Mbështetje për SFTP (0 )

Llojet e Aplikimit

Klient FTP (0 )

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Etiketa

Shërbimi i transferimit të skedarëve

protokoll i sigurt i transferimit të skedarëve

skedarët cloud

ruajtja e sigurt e resë kompjuterike

Ngarkimi i skedarit Shërbimi

ballë resë

google docs

FTP

ftp share

ruajtja e google

klientët sftp

raftet

dropbox

pajisje dhurimi

FTPS

Klient FTP -

ngarkimi ftp

amazon

në qendër të vëmendjes

transfero sftp

program ftp

Alternativat për Cyberduck

1838

FileZilla

(22 | 3.1)

- - -

747

WinSCP

(15 | 4.5)

- - -

94

Rclone

(6 | 4.5)

- - -

142

Dolphin File Manager

(4 | 4.8)

- - -

61

RaiDrive

(15 | 4.2)

- - -

86

Forklift

(3 | 3.7)

- - -

58

Air Explorer

(8 | 3.8)

- - -

81

odrive

(9 | 3.1)

- - -

27

Mountain Duck

(2 | 5)

- - -

140

Transmit

(4 | 3)

- - -

11

Muon SSH/SFTP client (formerly Snowflake)

(2 | 3)

- - -

62

Insync

(18 | 2.4)

- - -

46

CarotDAV

(0 | 0)

- - -

23

sshfs

(1 | 5)

- - -

14

ODrive

(3 | 2)

-

58

Commander One

(9 | 3.2)

- - -

81

WebDrive

(23 | 4.8)

- - -

17

CloudMounter

(2 | 3)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram