Search

English

119

CrystalDiskMark

(6 | 3.2)

- -

e0da

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

CrystalDiskMark është një mjet i vogël standard i HDD për hard diskun tuaj që ju mundëson të matni me shpejtësi shpejtësitë e leximit/shkrimit të njëpasnjëshme dhe të rastësishme.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Standardi (1 )

+ I konfigurueshëm (0 )

Llojet e Aplikimit

Standardi (1 )

Standardi i diskut të ngurtë (0 )

Etiketa

Standardi i diskut të ngurtë Mjet

shërbimet e sistemit

Alternativat për CrystalDiskMark

130

HD Tune

(3 | 4.3)

- - -

13

KDiskMark

(2 | 5)

- -

36

UserBenchMark

(3 | 3.7)

- - -

13

Blackmagic Disk Speed Test

(0 | 0)

15

AS SSD Benchmark

(1 | 4)

- -

19

USBDeview

(1 | 4)

- - -

43

PC Wizard

(0 | 0)

- -

18

SiSoftware Sandra

(0 | 0)

- - -

13

PerformanceTest

(1 | 5)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram