Search

English

144

Copy.com

(4 | 3.2)

- - -

Joshuaka

8 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Kopjimi është mënyra më e lehtë për të ruajtur, mbrojtur dhe ndarë gjëra të mahnitshme. Ofron 15 Gb hapësirë ​​ruajtëse falas, për gjithë jetën. Ai i mban kompjuterët tuaj të sinkronizuar dhe skedarët tuaj të disponueshëm nga kudo, madje edhe në pajisjet tuaja celulare. Me Copy, ju gjithashtu mund të ndani lehtësisht skedarë me këdo publikisht ose privatisht.
Kopjimi për kompanitë zgjeron ruajtjen në renë kompjuterike dhe përfitimet e ndarjes në mjediset e korporatave me menaxhimin e përdoruesve dhe grupeve dhe kontrollin e shtuar të të dhënave pronësore të kompanisë.

Linqe te jashtme

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Sinkronizimi i dosjeve (2 )

+ Lojtar i integruar (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Sinkronizimi selektiv (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

+ Shikues i integruar (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Rezervimi në internet (0 )

Etiketa

Rezervimi në internet Mjet

hard disk në internet

Rezervimi i skedarit

sinkronizoni lan

Alternativat për Copy.com

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

5475

Dropbox

(87 | 3.9)

- - -

2307

Google Drive

(42 | 4)

- - -

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

707

Microsoft OneDrive

(18 | 2.9)

- - -

822

ownCloud

(9 | 3.1)

- - -

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

674

Spideroak One Backup

(25 | 3.6)

- - -

80

Sync.com

(6 | 4.5)

- - -

339

SugarSync

(15 | 3)

- - -

31

Jirafeau

(1 | 4)

- -

46

CarotDAV

(0 | 0)

- - -

74

Volafile

(3 | 3.3)

- - -

16

Woelkli

(3 | 4)

- -

12

gitfs

(0 | 0)

-

11

Zoho Docs

(0 | 0)

-

89

FileCloud

(3 | 5)

- - -

16

Mail.Ru Cloud

(1 | 1)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram