Search

English

370

ConEmu

(20 | 4.4)

- - -

Guest

1 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Emulator i konsolës së Windows me skeda, i cili paraqet konzola të shumta dhe aplikacione të thjeshta GUI si një dritare të personalizueshme GUI me veçori të ndryshme.

Fillimisht, programi u krijua si një shoqërues i Far Manager.

Sot, ConEmu mund të përdoret me çdo aplikacion tjetër të konsolës ose mjete të thjeshta GUI (si PuTTY për shembull). ConEmu është një projekt aktiv, i hapur për sugjerime.

ConEmu fillon një program konsole në dritaren e konsolës së fshehur dhe ofron një dritare alternative të personalizueshme GUI me veçori të ndryshme:

- ndryshimi i përmasave të buta dhe miqësore të dritares;
- skeda për redaktorët, shikuesit, panelet dhe konzolat;
- ekzekutoni aplikac...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot
Transparenca alfa në ConEmu
Lista e kërcimeve të Windows 7
ANSI x3.64 me zgjatje ngjyrash xterm 256

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Integrimi i guaskës (5 )

+ Mbështetja e ngjyrave ANSI (4 )

+ Në stilin e tërmetit (4 )

+ Ndërfaqja e linjës së komandës (2 )

+ Kubernetes (1 )

+ Skedat (1 )

+ Krijoni përdorues SSH (0 )

+ Mbështetje për shkurtoret e tastierës (0 )

+ Korrigjimi në distancë (0 )

+ Shumë skeda (0 )

+ Paraqitjet e shumëfishta të dritareve (0 )

+ Pamje me ekran të ndarë (0 )

+ Ndërfaqja me skeda (0 )

Llojet e Aplikimit

Guaskë (0 )

Etiketa

Variablat e Mjedisit

konsol

zëvendësim

aksesi i guaskës

Guaskë -

Mjetet e Zhvilluesit

Alternativat për ConEmu

221

cmder

(4 | 4.8)

- - -

166

PowerShell

(2 | 3)

- -

196

MobaXterm

(13 | 4)

- - -

45

Tabby Terminal

(7 | 5)

- - -

157

Terminator

(4 | 5)

- - -

68

Hyper

(8 | 2.8)

- - -

143

iTerm2

(2 | 5)

- - -

173

KiTTY

(2 | 4)

- - -

155

GNOME Terminal

(3 | 4.3)

-

36

Windows Terminal

(3 | 3.7)

- - -

24

Kitty terminal

(3 | 4.7)

- - -

130

Guake terminal

(3 | 5)

- - -

86

Yakuake

(3 | 5)

- - -

37

MSYS2

(1 | 5)

- -

30

Tilix

(2 | 4)

- -

78

Terminal

(1 | 5)

59

Windows Command Prompt

(0 | 0)

- -

11

Git Bash

(1 | 4)

-

37

mintty

(1 | 5)

28

iTerm

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram