Search

English

147

CommaFeed

(1 | 4)

- - -

SlackerJer

9 years ago

undefined...


Positive comment

1 1


Show more comments

Lexuesi RSS i vetë-strehuar i frymëzuar nga Google Reader, bazuar në JAX-RS, Wicket dhe AngularJS.

Vendoseni në serverin tuaj (duke përdorur TomEE, një kontejner JavaEE6 i lehtë i bazuar në Tomcat) ose edhe në renë kompjuterike falas në OpenShift.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Screenshot

Veçoritë

+ Integrimi i Google Drive (1 )

+ Importo nga Google Reader (1 )

+ Filtrimi i përmbajtjes (1 )

+ Raportimi i gabimeve (0 )

+ RSS Reader (0 )

+ Firewall i integruar (0 )

+ Lexues i integruar RSS (0 )

Llojet e Aplikimit

RSS Reader (0 )

Etiketa

Alternativat për CommaFeed

1815

Feedly

(26 | 3.3)

- - -

1403

Inoreader

(45 | 3.6)

- - -

180

QuiteRSS

(10 | 4.2)

- - -

336

Tiny Tiny RSS

(4 | 2.2)

- - -

367

Flipboard

(9 | 2.6)

- - -

654

NewsBlur

(4 | 3.5)

- - -

65

Feedbro

(3 | 4.7)

- - -

307

Reeder

(5 | 4.2)

- - -

102

FreshRSS

(5 | 4.2)

- - -

216

Netvibes

(3 | 4)

- - -

149

Liferea

(1 | 4)

- - -

202

Feedbin

(3 | 4.7)

- - -

22

Feeder RSS feed reader

(4 | 4.5)

- - -

363

The Old Reader

(4 | 3.2)

- - -

26

RSS Guard

(1 | 3)

- - -

11

Fluent Reader

(3 | 4.7)

- - -

82

FeedReader Online

(5 | 4)

- - -

93

News360

(1 | 4)

- - -

11

Raven Reader

(3 | 3.3)

-

56

NetNewsWire

(1 | 5)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram