Search

English

121

Cloudflare

(7 | 3.3)

- - -

mecube

4 years ago

undefined...


Positive comment

2 2


Show more comments

Cloudflare mbron dhe përshpejton çdo faqe interneti në internet. Pasi faqja juaj e internetit të jetë pjesë e komunitetit Cloudflare, trafiku i saj në internet drejtohet përmes rrjetit inteligjent global të Cloudflare. Cloudflare do të optimizojë automatikisht shpërndarjen e faqeve tuaja të internetit, në mënyrë që vizitorët tuaj të marrin kohën më të shpejtë të ngarkimit të faqeve dhe performancën më të mirë. Cloudflare gjithashtu do të bllokojë kërcënimet dhe do të kufizojë robotët dhe zvarritësit abuziv që të mos harxhojnë gjerësinë e brezit tuaj dhe burimet e serverit. Rezultati: Uebsajtet e fuqizuara nga Cloudflare shohin një përmirësim të konsiderueshëm në performancë dhe një ulje të s...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Përmbledhje e teknologjisë 1
Përmbledhje e teknologjisë 2
Përmbledhje e analitikës
Analiza e Performancës
Analiza e Sigurisë
Rrjeti global CloudFlare
Vështrim i përgjithshëm SSL
Demoja e Railgun
Klientë të CloudFlare

Veçoritë

+ DNS mbi HTTPS (11 )

+ Mbrojtja DoS (3 )

+ Pritja e serverit të dedikuar (2 )

+ Multi CDN (1 )

+ Proxy DNS (1 )

+ SSL falas (0 )

+ Firewall (0 )

+ DNS Caching (0 )

+ CDN (0 )

+ Mbrojtja DDoS (0 )

+ Firewall i aplikacionit në ueb (0 )

Llojet e Aplikimit

Mbrojtja DDoS (3 )

CDN (0 )

Firewall i aplikacionit në ueb (0 )

Etiketa

faqet e internetit

mbrojtja e faqes në internet

modsiguria

doh

Shërbimi DNS

ddos

regjistruesi

ofrimi i përmbajtjes

Alternativat për Cloudflare

18

KeyCDN

(3 | 3)

- - -

12

Haproxy

(0 | 0)

- - -

17

Alviy

(0 | 0)

- - -

92

YAKUCAP

(24 | 4.8)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram