Search

English

435

Clonezilla

(7 | 4.7)

- - -

lebaux

3 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Clonezilla është një softuer falas për rikuperimin e fatkeqësive, klonimin e diskut dhe zgjidhjen e vendosjes.

Ju ndoshta jeni njohur me paketën e njohur tregtare të pronarit Norton Ghost®. Problemi me këto lloj paketash softuerësh është se kërkon shumë kohë për të klonuar masivisht sisteme në shumë kompjuterë. Ju ndoshta keni dëgjuar edhe për zgjidhjen e Symantec për këtë problem, Symantec Ghost Corporate Edition® me multicasting. Epo, tani ekziston një zgjidhje e sistemit të klonimit të OpenSource (OCS) të quajtur Clonezilla me unicasting dhe multicasting!

Clonezilla, i bazuar në DRBL, Partclone dhe udpcast, ju lejon të bëni rezervë dhe rikuperim metalik të zhveshur. Ekzistojnë dy ll...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Ubuntu Software Center

Zgjedhje për të ruajtur ose rivendosur ndarjen ose diskun në klonezilla
Klonim pajisje për imazh ose pajisje për pajisje
Fut komandën "Clonezilla" ose "Shell".
Konfiguro direktorinë kryesore të imazhit të klonezilla
Menuja e nisjes së Clonezilla Live

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Nisja e drejtpërdrejtë nga usb (9 )

+ Imazhi i diskut (7 )

+ Rikuperoni ndarjet e diskut (7 )

+ Klonim i shpejtë (6 )

+ Klonimi i diskut (5 )

+ Rezervimi i koduar (3 )

+ I bazuar në Linux (3 )

+ Rikthe multicast (3 )

+ Botim portativ (2 )

+ Klononi në disqe më të vegjël (1 )

+ PXE (1 )

+ Ndarja e HDD-së për nisjen (1 )

+ Rezervimi në rritje (0 )

+ Rezervimi në distancë (0 )

+ Programoni kopje rezervë (0 )

+ Rezervimi diferencial (0 )

Llojet e Aplikimit

Imazhi i diskut (7 )

Klonimi i diskut (5 )

Etiketa

Rezervimi

kopje rezervë e diskut

cd bootable

Alternativat për Clonezilla

110

Rescuezilla

(89 | 4.8)

176

Macrium Reflect

(30 | 4)

- - -

89

dd

(3 | 5)

- - -

78

Redo Rescue

(8 | 4.6)

- - -

77

Win32 Disk Imager

(3 | 1)

- - -

233

Acronis Cyber Protect Home Office

(21 | 2.1)

- - -

83

Carbon Copy Cloner

(2 | 4.5)

- - -

104

Parted Magic

(2 | 3)

- -

23

FOG Project

(2 | 4.5)

- - -

57

AOMEI Backupper

(12 | 3.3)

- - -

53

EaseUS ToDo BackUp

(11 | 3.3)

- - -

98

Rollback Rx

(16 | 3.4)

- - -

30

SuperDuper!

(2 | 5)

- -

14

HDclone

(0 | 0)

- -

25

Paragon Backup & Recovery

(6 | 2.2)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram