Search

English

695

Clementine

(20 | 3.8)

- - -

Douze

6 years ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

Clementine është një riprodhues muzikor dhe organizator i bibliotekës pa pagesë dhe me burim të hapur ndër-platformë. Është një port i Amarok 1.4 në kornizën Qt 4 dhe kuadrin multimedial GStreamer, duke u fokusuar në një ndërfaqe të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur për të kërkuar dhe luajtur muzikën tuaj. Është i disponueshëm për Unix-like, Windows dhe Mac OS X.

Karakteristikat:
Kërkoni dhe luani bibliotekën tuaj lokale të muzikës
Dëgjoni radion në internet nga Last.fm, SomaFM, Magnatune, Jamendo dhe Icecast.
Krijoni lista dëgjimi inteligjente dhe lista dëgjimi dinamike
Listat e luajtjes me skeda, importoni dhe eksportoni M3U, XSPF, PLS dhe ASX
Vizualizime nga projektiM
Tekste ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Ubuntu Software Center

Klementina me panel teksti
Stacione radiofonike Icecast
Listat e dëgjimit të zgjuar dhe kotele

Veçoritë

+ Biblioteka muzikore (21 )

+ Menaxhimi i listave për luajtje (10 )

+ Listat e zgjuara të luajtjes (6 )

+ Listat e luajtjes dinamike/inteligjente (4 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Radio në internet (2 )

+ Vlerësimet (2 )

+ Vizualizimi audio (2 )

+ Abonohuni në podcast (2 )

+ Sinkronizimi i iPhone/iPod (1 )

+ Modaliteti i përzierjes së albumit (1 )

+ Moodbar (1 )

+ Scrobbler i integruar Last.fm (1 )

+ Listat e luajtjes (0 )

+ Barazues i integruar (0 )

+ Integrimi i iTunes (0 )

+ Sinkronizimi i pajisjes ID (0 )

+ Vepra artistike (0 )

+ Redaktori i integruar i etiketave (0 )

+ Podcast Player (0 )

Llojet e Aplikimit

Player audio (2 )

Radio në internet (2 )

Podcast Player (0 )

Etiketa

kapëse e podkastit

fletë sugjerimesh

klient gpodder.net

shkarkues i albumit

etiketimi audio

Player audio -

sinkronizimi i muzikës

organizim muzikor

vizualizimi

projektm

sinkronizimi i muzikës iphone

lista dinamike për luajtje

CD audio

musicbrainz

Alternativat për Clementine

171

Strawberry

(36 | 4.5)

- - -

1927

Spotify

(73 | 4)

- - -

1425

foobar2000

(30 | 4.3)

- - -

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

517

MusicBee

(39 | 4.4)

- - -

847

Winamp

(16 | 3.8)

- - -

250

Audacious

(11 | 4.5)

- - -

416

Rhythmbox

(4 | 3)

- - -

177

DeaDBeeF

(8 | 4.6)

- - -

475

MediaMonkey

(5 | 4)

- - -

159

Quod Libet

(14 | 4.4)

- - -

392

Amarok

(1 | 4)

- - -

102

Apple Music

(3 | 4)

- - -

106

gPodder

(4 | 3)

- - -

95

Poweramp

(9 | 4.6)

- - -

31

CPod

(3 | 2.7)

-

38

Lollypop

(4 | 4.5)

- - -

255

Windows Media Player

(8 | 2.5)

- - -

38

Dopamine

(7 | 4.7)

- - -

85

XMPlay

(7 | 4.1)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram