Search

English

121

Civilization

(4 | 4.5)

- -

sgsuk

7 months ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Civilization është një seri video-lojërash me strategji të bazuara në kthesa, të lëshuara për herë të parë në 1991. Sid Meier zhvilloi lojën e parë në seri dhe ka pasur kontribut krijues për shumicën e pjesës tjetër, dhe emri i tij zakonisht përfshihet në titullin zyrtar të këtyre lojërave , siç është Qytetërimi i Sid Meier. Ka gjashtë lojëra kryesore në seri, një numër paketash zgjerimi dhe lojëra spin-off, si dhe lojëra tavoline të frymëzuara nga seria e lojërave video. Seria konsiderohet një shembull formulues i zhanrit 4X, në të cilin lojtarët arrijnë fitoren përmes katër rrugëve: "eXplore, eXpand, eXploit dhe eXterminate".

Seria përfshin:

Sid Meier's Civilization (1991) për MS-DOS...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

iPhone App Store

Steam Store

Qytetërimi VI
Qytetërimi VI
Qytetërimi VI
Qytetërimi VI
Qytetërimi VI
Qytetërimi VI

Veçoritë

+ Multiplayer (4 )

+ Bazuar në kthesë (1 )

+ Lojë strategjike (0 )

Llojet e Aplikimit

Bazuar në kthesë (1 )

Lojë historike (0 )

Etiketa

Strategjia e bazuar në kthesë Lojë

Lojë historike -

perandoria

qytetërimi

Alternativat për Civilization

59

FreeCiv

(0 | 0)

- - -

11

Europa Universalis

(0 | 0)

20

Tanks of Freedom

(0 | 0)

- -

14

UniWar

(1 | 4)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram