Search

English

378

Chrome Remote Desktop

(6 | 3.2)

- - -

tom44

2 years ago

undefined...


Positive comment

10 0


Show more comments

"Desktopi në distancë i Chrome" i lejon përdoruesit të kenë qasje në distancë në një kompjuter tjetër përmes shfletuesit Chrome ose një Chromebook. Kompjuterët mund të vihen në dispozicion në një bazë afatshkurtër për skenarë të tillë si mbështetja në distancë ad hoc, ose në një bazë më afatgjatë për qasje në distancë në aplikacionet dhe skedarët tuaj. Të gjitha lidhjet janë plotësisht të siguruara.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Desktop në distancë (13 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Ndarja e integruar e skedarëve (3 )

+ Emulimi i integruar i terminalit (2 )

+ Ruani faqen e internetit për përdorim jashtë linje (1 )

+ Mbështetje për proxy (1 )

+ Sistemi i nivelit të besimit (0 )

+ Nuk kërkohet regjistrim (0 )

+ Mbështetje në distancë (0 )

Llojet e Aplikimit

Desktop në distancë (13 )

Etiketa

kontrolli i kompjuterit në distancë

administrim në distancë

Alternativat për Chrome Remote Desktop

3029

TeamViewer

(94 | 3.3)

- - -

350

AnyDesk

(31 | 3.7)

- - -

189

Remmina

(4 | 5)

- - -

69

DWService

(22 | 4.3)

- - -

195

mRemoteNG

(9 | 4.6)

- - -

243

TightVNC

(2 | 5)

- - -

267

UltraVNC

(6 | 3.2)

- - -

106

NoMachine

(8 | 3.2)

- - -

68

X2Go

(3 | 4.3)

- - -

139

VNC Connect

(4 | 3.5)

- - -

73

TigerVNC

(2 | 3.5)

- - -

16

Deskreen

(2 | 5)

- -

492

GoTo

(2 | 2)

- -

13

Remotely

(3 | 5)

- - -

11

Rustdesk

(3 | 2.3)

- - -

39

UltraViewer

(7 | 4.4)

- - -

15

Xrdp

(0 | 0)

124

join.me

(1 | 4)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram