Search

English

144

CentOS

(4 | 3)

-

coralof

4 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

CentOS është një sistem operativ pa pagesë dhe me burim të hapur i mbështetur nga komuniteti i bazuar në Red Hat Enterprise Linux. Ai ekziston për të ofruar një platformë kompjuterike të klasës së sipërmarrjes falas dhe përpiqet të ruajë përputhshmërinë binare 100% me shpërndarjen e saj në rrjedhën e sipërme. CentOS do të thotë Sistemi Operativ i Ndërmarrjeve të Komunitetit.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Ekrani i hyrjes
Desktopi dhe menyja
Firefox dhe LibreOffice vijnë me këtë shpërndarje linux
Ekrani "Aktivitetet".
Butoni "Shfaq aplikacionet" gjithashtu ju lejon të shikoni dhe hapni aplikacionet dhe i organizoni ato në programe të përdorura shpesh dhe në të gjitha programet e instaluara.

Veçoritë

+ Integrimi i guaskës (5 )

+ Ndërmarrje (0 )

Llojet e Aplikimit

Sistemi Operativ (1 )

Etiketa

unix

iso

Sistemi Operativ -

Alternativat për CentOS

2278

Ubuntu

(37 | 3.6)

- - -

1028

Debian

(15 | 4.1)

- - -

687

Arch Linux

(17 | 4.1)

- - -

478

Fedora

(14 | 4.1)

- - -

324

elementary OS

(9 | 3.7)

- - -

172

Tails

(2 | 5)

- - -

56

Pop!_OS

(10 | 4.4)

- - -

304

openSUSE

(6 | 4.3)

- - -

275

ReactOS

(8 | 3.8)

- - -

81

Qubes OS

(6 | 3.3)

- - -

239

FreeBSD

(1 | 5)

- - -

143

Gentoo

(5 | 4.6)

- -

111

Red Hat Enterprise Linux

(1 | 5)

-

133

Google Chrome OS

(2 | 3.5)

- - -

45

KDE neon

(3 | 3)

- - -

88

Puppy Linux

(0 | 0)

- - -

24

MX Linux

(4 | 5)

- -

15

EndeavourOS

(0 | 0)

-

22

Alpine Linux

(2 | 4.5)

-

58

OpenBSD

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram