Search

English

122

Celestia

(2 | 5)

masbicudo

3 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Celestia është një simulim falas i hapësirës 3D në kohë reale, që lejon akses të pakufizuar në qindra mijëra yje.

Celestia
... Simulimi i hapësirës së lirë që ju lejon të eksploroni universin tonë në tre dimensione. Celestia funksionon në Windows, Linux dhe Mac OS X.

Ndryshe nga shumica e programeve të planetariumit, Celestia nuk ju kufizon në sipërfaqen e Tokës. Ju mund të udhëtoni në të gjithë sistemin diellor, në cilindo nga mbi 100,000 yje, apo edhe përtej galaktikës.
Të gjitha lëvizjet në Celestia janë pa probleme; veçoria e zmadhimit eksponencial ju lejon të eksploroni hapësirën në një gamë të madhe shkallësh, nga grupimet e galaktikave deri te anijet kozmike vetëm disa metra t...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

GitHub

Orbitat e një numri asteroidësh të brezit kryesor (në kafe) të vizatuara së bashku me orbitat kryesore të planetëve (në ngjyrë blu).
Një pamje nga afër e anijes kozmike Discovery në orbitë mbi Florida; kjo foto demonstron veçorinë e teksturës virtuale të Celestia për hartëzimin me rezolucion jashtëzakonisht të lartë të planetëve.
Fluturimi i Neptunit në 1989 nga Voyager 2 - ndalesa e fundit përpara se të largohej nga sistemi diellor.

Veçoritë

+ Portativ (13 )

Llojet e Aplikimit

Harta e Yjeve (0 )

Etiketa

Simulimi

planetar

Harta e Yjeve -

parashikues i eklipsit

hapësirë

astronomi

yjet

udhetim hapsinor

Alternativat për Celestia

328

Stellarium

(2 | 5)

- -

34

Space Engine

(5 | 4.2)

- - -

14

Universe Sandbox

(0 | 0)

-

21

Elite: Dangerous

(2 | 1)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram