Search

English

596

CDBurnerXP

(13 | 3.5)

- - -

DiggoryGray

5 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

CDBurnerXP është një aplikacion falas për të djegur CD dhe DVD, duke përfshirë Blu-Ray dhe HD-DVD. Ai gjithashtu përfshin veçorinë për të djegur dhe krijuar ISO, si dhe një ndërfaqe shumëgjuhëshe. Të gjithë, madje edhe kompanitë, mund ta përdorin atë falas.

Krijoni të dhëna-CD/DVD
djeg çdo të dhënë në CD-R/CD-RW/DVD+R/DVD-R/DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM/BD/HD-DVD, duke përfshirë mediat me dy shtresa
Mbështet djegien e të dhënave në M-Discs rezervë të përhershëm, të cilët premtojnë deri në 1000 vjet ruajtje të të dhënave.
djeg mp3-CD për të ruajtur shumë skedarë audio në një disk të vetëm
krijoni disqe bootable
Përfshirja e diskut: Përhapni të dhënat në shumë disqe
verifikoni automatikisht t...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Konvertoni CD/DVD-në e instalimit në USB (2 )

+ CD ndezës (0 )

+ Mbështetja e linjës së komandës (0 )

+ DVD ndezës (0 )

Llojet e Aplikimit

DVD ndezës (1 )

CD ndezës (0 )

Etiketa

Disk ndezës

nrg te iso

Burner Bluray -

Ngjitës CD Audio -

bluray

autorizimi i diskut optik

mbështetje lightscribe

iso

djeg dosjet DVD

bin në iso

CD ROM

dvd hd

Alternativat për CDBurnerXP

490

WinCDEmu

(10 | 4.6)

- - -

1504

ImgBurn

(17 | 3.7)

- - -

954

DAEMON Tools

(13 | 2.3)

- - -

288

Brasero

(7 | 3.3)

- - -

46

AnyBurn

(8 | 4.4)

- - -

318

InfraRecorder

(5 | 4)

-

236

K3b

(2 | 4)

-

80

BurnAware

(0 | 0)

- -

191

Nero Burning ROM

(2 | 3)

- - -

155

PowerISO

(1 | 1)

- - -

89

Ashampoo Burning Studio

(7 | 3.9)

- - -

36

Xfburn

(2 | 3)

- - -

94

Burn

(0 | 0)

- -

42

Roxio Toast

(2 | 3)

- - -

15

Disco

(0 | 0)

-

16

Burrrn

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram