Search

English

137

LibreCAD

(4 | 3.5)

- - -

hansencomputers

3 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

LibreCAD (fillimisht QCad pastaj CADuntu) është një aplikacion CAD 2D me burim të hapur për Windows, Apple dhe Linux. Ai bazohet në Qt, i cili është një aplikacion kryesor ndër-platformë dhe kornizë e zhvillimit të UI.

LibreCAD mund të lexojë skedarë DWG (dhe të tjerë) që nga versioni më i fundit Nightly. Ai shkruan skedarë DXF, por gjithashtu mund të eksportojë skedarë SVG, JPG, PNG, PDF dhe skedarë të tjerë. Ai ka shtresa, blloqe, splina, polilines, vegla elipse, vegla të avancuara të linjës dhe rrethit tangjente, vegla transformimi, një sistem të avancuar të këputjes dhe më shumë. Për shkak se LibreCAD fokusohet në gjeometrinë 2D, është i shpejtë dhe i lehtë, me një instalues ​​prej më...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Në Mac
Screenshot
Në Windows 7
Në Windows 7

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Shtresat e ndërtimit (2 )

+ Bim (1 )

+ Pikturë dixhitale (0 )

Llojet e Aplikimit

CAD (0 )

Etiketa

CAD Software

draft

shikues dwg

dxf

Alternativat për LibreCAD

325

FreeCAD

(14 | 4.4)

- - -

530

SketchUp

(15 | 4.2)

- - -

188

Autodesk AutoCAD

(6 | 3.5)

- - -

73

SOLIDWORKS

(4 | 4)

- - -

21

Autodesk Tinkercad

(2 | 4.5)

- - -

49

BRL-CAD

(0 | 0)

- - -

23

Shapr3D

(1 | 1)

- - -

29

pCon.planner

(4 | 5)

- -

46

BricsCAD

(4 | 3)

- - -

20

Onshape

(2 | 5)

- - -

86

DraftSight

(5 | 3.4)

-

26

QCAD

(1 | 4)

-

12

CAD Builder

(0 | 0)

43

nanoCAD

(2 | 5)

- - -

31

ArchiCAD

(0 | 0)

- - -

13

GstarCAD

(0 | 0)

14

ZWCAD

(0 | 0)

- -

56

CMS IntelliCAD

(5 | 4.8)

- - -

22

Autodesk Inventor

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram