Search

English

146

Bulk Rename Utility

(11 | 3.8)

- - -

dza

2 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Bulk Rename Utility është një program pa pagesë për riemërtimin e skedarëve për Windows. Bulk Rename Utility ju lejon të riemërtoni me lehtësi skedarët dhe dosjet e tëra bazuar në kritere jashtëzakonisht fleksibël.

Shtoni vulat e datës/kohës, zëvendësoni numrat, futni tekstin, konvertoni rastet, shtoni numra automatikë, përpunoni dosje dhe nën-dosje... plus shumë më tepër!

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Ekrani kryesor i aplikacionit.
Redaktori Javascript
Ndryshimet e vulës kohore të skedarit

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Mbështetje për shprehjet e rregullta (0 )

+ Përpunimi në grup (0 )

+ Riemërtimi i skedarëve në grup (0 )

+ Riemërtimi i skedarit (0 )

Llojet e Aplikimit

Riemërtimi i skedarit (0 )

Etiketa

riemërimi

Alternativat për Bulk Rename Utility

154

ReNamer

(4 | 3.5)

- - -

77

Ant Renamer

(5 | 4.4)

- - -

70

Advanced Renamer

(11 | 4.5)

- - -

16

KRename

(0 | 0)

- - -

29

NameChanger

(3 | 3.3)

-

16

Rename Master

(1 | 5)

- - -

12

GPRename

(1 | 3)

-

12

Siren

(1 | 5)

- - -

14

A Better Finder Rename

(1 | 4)

- - -

16

Flash Renamer

(1 | 4)

- - -

16

pyRenamer

(3 | 3.7)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram