Search

English

712

Brave

(90 | 3.8)

- - -

SZTOSIARA

1 years ago

undefined...


Positive comment

6 4


Show more comments

Brave Web Browser është një shfletues uebi i shpejtë, falas dhe i sigurt me një bllokues të integruar të reklamave*, gjurmim dhe mbrojtje të sigurisë, dhe përvojë të optimizuar të të dhënave dhe baterisë.

*Çfarë është Brave Ad Replacement?

Qëllimi i Brave është të shpejtojë ueb-in, të ndalojë reklamat e këqija dhe të paguajë botuesit. Një nga mënyrat që ne planifikojmë ta arrijmë këtë është me zëvendësimin e reklamave. Ne gjithashtu do t'i ftojmë përdoruesit të financojnë kuletat e tyre dhe t'i përdorin ato fonde për të paguar botuesit e faqeve të tyre të preferuara të internetit.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Faqja e fillimit
Mburoja e guximshme
Cilësimet
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Nuk ka Abonim (40 )

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Bllokues i integruar i reklamave (15 )

+ Shpërblime të kriptomonedhave (11 )

+ Blloko reklamat (8 )

+ Blloko gjurmuesit (7 )

+ Të ardhura pasive (5 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ AdBlock Friendly (4 )

+ VPN e integruar (3 )

+ Integrimi i Tokenit BAT (3 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Mburojë e guximshme (2 )

+ Mburoja të guximshme të konfigurueshme (2 )

+ Blloku i luajtjes automatike (2 )

+ Shtesa (2 )

+ Mbrojtje nga gjurmët e gishtërinjve (2 )

+ Reduktoni përdorimin e të dhënave celulare (1 )

+ Mbrojtje e integruar për gjurmimin (1 )

+ Kontrolloni lidhjet e prishura (1 )

+ Shtesa e trashëguar e Firefox-it (1 )

+ Server FTP (1 )

+ Integrimi IPFS (1 )

+ Përdorimi me Ram të ulët (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Mbështetje për shumë pajisje (1 )

+ Bllokues i integruar i skriptit (1 )

+ Mbështetje për TOR (1 )

+ Sistemi i mikropagesave (0 )

+ Monedha dixhitale (0 )

+ Mbështetje për Përdorues të Shumëfishtë (0 )

+ Mbështetje për kriptomonedhën (0 )

+ Shtesa Excel (0 )

+ Klient i integruar Torrent (0 )

+ Swift (0 )

+ Mbështetje HTTPS (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Nuk ka gjurmim (0 )

+ Fitoni para (0 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

+ Shfletues të bazuar në krom (0 )

Llojet e Aplikimit

Blloko reklamat (8 )

Shfletues uebi (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

Efikasiteti

DNS i sigurt

Shfletues uebi -

Ndërfaqja e përdoruesit

reklama të pranueshme

Pagesa në Bitcoin Shërbimi

Alternativat për Brave

6717

Mozilla Firefox

(200 | 4.1)

- - -

726

Tor Browser

(17 | 4.7)

- - -

1051

Vivaldi

(68 | 4.1)

- - -

1743

Opera

(60 | 3.4)

- - -

1073

Chromium

(16 | 3.4)

- - -

303

Waterfox

(25 | 3.5)

- - -

149

Ungoogled Chromium

(8 | 3.8)

- - -

359

Pale Moon

(19 | 3.6)

- - -

256

Microsoft Edge

(25 | 3)

- - -

195

Firefox Developer Edition

(3 | 3.7)

- -

152

Falkon

(10 | 4.3)

- - -

229

Firefox Nightly

(6 | 4.7)

- - -

70

Bromite

(8 | 4.9)

- - -

44

LibreWolf

(11 | 4.4)

- - -

212

SeaMonkey

(10 | 4.4)

- - -

110

GNU IceCat

(3 | 5)

- - -

73

Firefox Focus

(4 | 3)

- - -

37

DuckDuckGo Privacy Browser

(3 | 4.7)

- - -

34

Fennec F-Droid

(1 | 4)

- -

162

Yandex.Browser

(10 | 4.1)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram