Search

English

433

Box

(6 | 2)

- - -

whiggs

4 years ago

undefined...


Negative comment

2 0


Show more comments

THJESHTON SI PUNON
Një platformë për menaxhimin e sigurt të përmbajtjes, rrjedhën e punës dhe bashkëpunimin

PUNA NGA REJA
Sigurohuni, menaxhoni dhe ndani lehtësisht të gjithë skedarët tuaj

MARRJA E SHËNIMIT PËR EKIPET (SHËNIME TË KUTIVE)
Merrni shënime takimesh, ndani përditësimet e statusit dhe planifikoni projekte së bashku nga çdo pajisje.

DESKTOP, TAKONI CLOUD-in (BOX DRIVE)
Transmetoni të gjithë skedarët tuaj - madje edhe terabajt të dhëna - në desktopin tuaj nga cloud.

KAPI NGA TELEFONIN TUAJ (KAPJE KUTIKE)
Merrni me lehtësi skanime dokumentesh, foto, video dhe audio dhe ruajini ato automatikisht në Box.

TIPARET KRYESORE
- Ndarje e lehtë dhe e sigurt e skedarëve
-...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

BlackBerry App World

Chrome OS Web Store

Windows Phone Store

Punoni nga reja
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Sinkronizimi në të gjithë pajisjet (4 )

+ Integrimi Office Online (3 )

+ Shënime të koduara (0 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Magazinim i pakufizuar (0 )

+ Sinkronizimi selektiv (0 )

+ Pritja në renë kompjuterike (0 )

+ Ndarja e skedarëve me një lidhje (0 )

+ Pritja e skedarëve (0 )

+ Sinkronizimi (0 )

+ Shikues i integruar (0 )

+ Ruajtja e skedarëve (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Rezervimi në internet (0 )

Bashkëpunimi në ekip (0 )

Etiketa

ofruesi i ruajtjes së skedarëve në internet

Ngarkimi i skedarit Shërbimi

FTP

makinë cloud

ruajtja e skedarëve personal

bllokues kibernetik

bllokuesit kibernetikë

hard disk në internet

ofruesit e ruajtjes së skedarëve në internet

shërbimet e ruajtjes në renë kompjuterike

ruajtja e skedarëve

Rezervimi në internet Mjet

ruajtja e skedarëve në internet

Alternativat për Box

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

843

Nextcloud

(76 | 4.6)

- - -

5475

Dropbox

(87 | 3.9)

- - -

2307

Google Drive

(42 | 4)

- - -

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

707

Microsoft OneDrive

(18 | 2.9)

- - -

822

ownCloud

(9 | 3.1)

- - -

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

309

MediaFire

(10 | 3.2)

- -

161

Seafile

(6 | 4)

- - -

674

Spideroak One Backup

(25 | 3.6)

- - -

80

Sync.com

(6 | 4.5)

- - -

93

BackBlaze

(11 | 3.6)

- - -

117

Pydio

(5 | 4.4)

- - -

99

Koofr

(7 | 4.3)

- - -

94

Tresorit

(6 | 3.7)

- - -

61

FileTransfer.io

(7 | 4)

- - -

23

Icedrive

(3 | 2.3)

- - -

151

4Shared

(4 | 3.8)

- - -

37

Flight by Canto

(3 | 4)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram