Search

English

702

Bitwarden

(75 | 4.7)

- - -

JohnFastman

5 years ago

undefined...


Positive comment

81 2


Show more comments

Bitwarden është mënyra më e lehtë dhe më e sigurt për të ruajtur të gjitha hyrjet dhe fjalëkalimet tuaja duke i mbajtur ato në mënyrë të përshtatshme të sinkronizuara midis të gjitha pajisjeve tuaja.

Vjedhja e fjalëkalimit është një problem serioz. Uebsajtet dhe aplikacionet që përdorni janë nën sulm çdo ditë. Ndodhin shkelje të sigurisë dhe fjalëkalimet tuaja vidhen. Kur ripërdorni të njëjtat fjalëkalime nëpër aplikacione dhe faqe interneti, hakerët mund të kenë lehtësisht qasje në emailin, bankën dhe llogaritë e tjera të rëndësishme.

Ekspertët e sigurisë rekomandojnë që të përdorni një fjalëkalim të ndryshëm, të krijuar rastësisht për çdo llogari që krijoni. Por si i menaxhoni të gji...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Mac App Store

Microsoft Store

Ubuntu Software Center

Google Play Store

iPhone App Store

Edge extension URL

Chrome Web Store

F-Droid Repository

Opera Add-ons URL

Firefox Addons URL

Aplikacioni i desktopit në macOS
Zgjatja e Chrome
Aplikacioni iOS
Kasaforta e faqes në internet
CLI në macOS
Aplikacioni Android

Veçoritë

+ Kriptimi i fjalëkalimit (88 )

+ Plotësimi automatik (21 )

+ Autentifikimi biometrik (20 )

+ Portativ (13 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Zgjatja e Microsoft Edge (5 )

+ Enkriptimi (5 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Android Sync (4 )

+ Sinkronizimi në të gjithë pajisjet (4 )

+ Mbështetje FIDO U2F (2FA). (3 )

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Migrimi i fjalëkalimit (2 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Mbrojtur me fjalëkalim (1 )

+ Kriptimi AES (1 )

+ Shtesa Firefox (1 )

+ Softuer në ambiente (1 )

+ Ndarja e fjalëkalimit (1 )

+ Sinkronizimi në kohë reale (1 )

+ Integrim i vërtetë (1 )

+ Srt (1 )

+ SHA256 (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Eksporti me shumë platforma (1 )

+ Integrimi i shfletuesit (1 )

+ Llogaritë e ekipit (0 )

+ Fjalëkalimet e ruajtura në skedar teksti (0 )

+ Historia e kodit burimor (0 )

+ Shënime të koduara (0 )

+ Matjet e lehta (0 )

+ Mbështetje ndërshfletuese (0 )

+ MS.Net (0 )

+ Zgjatja e Operas (0 )

+ Integrimi (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Gjeneruesi i fjalëkalimeve (0 )

+ Menaxhimi i Fjalëkalimit (0 )

+ Autentifikimi me dy faktorë (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i Fjalëkalimit (0 )

Aplikacioni i Autentifikuesit (0 )

Etiketa

Aplikacioni i Autentifikuesit

fjalëkalimet

menaxher i hyrjes

t sql

Alternativat për Bitwarden

573

1Password

(23 | 3.6)

- - -

1527

KeePass

(41 | 4.3)

- - -

353

KeePassXC

(25 | 4.5)

- - -

1630

LastPass

(38 | 2.8)

- - -

196

Authy

(7 | 4.3)

- - -

573

1Password

(23 | 3.6)

- - -

123

Keepass2Android

(5 | 4.8)

- - -

106

KeeWeb

(9 | 3.7)

- - -

38

KeePassDX

(5 | 5)

- - -

372

KeePassX

(1 | 4)

- -

45

Buttercup

(6 | 4.3)

- - -

79

Enpass

(9 | 3.7)

- - -

35

LessPass

(1 | 4)

- - -

97

Dashlane

(5 | 3)

- - -

42

Spectre

(3 | 2.7)

- - -

13

Passbolt

(1 | 4)

- - -

90

RoboForm

(3 | 4.3)

- - -

30

MacPass

(4 | 4.8)

-

24

pass

(2 | 3)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram