Search

English

495

Bitcoin

(4 | 3.2)

- -

OKTAYMERCAN

4 years ago

undefined...


Positive comment

4 1


Show more comments

Bitcoin është një monedhë dixhitale peer-to-peer. Peer-to-peer (P2P) do të thotë se nuk ka autoritet qendror për të nxjerrë para të reja ose për të mbajtur gjurmët e transaksioneve. Në vend të kësaj, këto detyra menaxhohen kolektivisht nga nyjet e rrjetit.
Bitcoins mund të dërgohen lehtësisht përmes internetit, pa pasur nevojë t'u besoni ndërmjetësve.
Transaksionet janë projektuar që të jenë llogaritëse ndaluese për t'u kthyer.
Jini të sigurt nga paqëndrueshmëria e shkaktuar nga bankat me rezervë të pjesshme dhe bankat qendrore. Inflacioni i kufizuar i ofertës monetare të sistemit Bitcoin shpërndahet në mënyrë të barabartë (nga fuqia e CPU-së) në të gjithë rrjetin, jo i monopolizuar nga b...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Peer-To-Peer (2 )

+ I njohur gjerësisht (1 )

+ Transferta e parave (0 )

Llojet e Aplikimit

Monedha e kriptomonedhës (0 )

Transferta e parave (0 )

Etiketa

Kriptovaluta

Monedha e kriptomonedhës -

llogari tregtare

monedhë virtuale

komunitetit online

Alternativat për Bitcoin

96

Ethereum

(4 | 3.5)

- - -

89

Monero

(6 | 4)

- - -

409

Litecoin

(0 | 0)

- - -

24

Bitcoin Cash

(1 | 5)

- - -

574

Dogecoin

(6 | 3.5)

- -

44

NameCoin

(0 | 0)

- - -

17

DASH

(1 | 4)

- - -

18

Duniter

(1 | 5)

- - -

32

NXT

(0 | 0)

- - -

22

Ripple

(0 | 0)

- -

20

Peercoin

(0 | 0)

- -

11

FairCoin

(1 | 5)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram