Search

English

149

BitChute

(24 | 3)

- - -

jasoncarswell

5 years ago

undefined...


Positive comment

18 7


Show more comments

BitChute është një platformë për ndarjen e videove nga kolegët. Misioni i saj është të vendosë njerëzit dhe fjalën e lirë në radhë të parë. Është falas të bashkoheni, të krijoni dhe ngarkoni videot tuaja për t'i ndarë me të tjerët.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Transmetimi i videos (24 )

+ Pa reklama (5 )

+ Ndani Video (2 )

+ Peer-To-Peer (2 )

+ Fjala e Lirë (2 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Ngarkimi i videos (1 )

+ Mbështetje për WebTorrent (1 )

+ I decentralizuar (1 )

+ Filtrat e kategorive (0 )

+ Dëgjimi i YouTube në sfond (0 )

+ Shikoni video (0 )

Llojet e Aplikimit

Transmetimi i videos (24 )

Ndani Video (1 )

Etiketa

webtorrent

bittorrent

Alternativat për BitChute

1389

YouTube

(70 | 3.4)

- - -

291

PeerTube

(13 | 4.4)

- - -

413

Vimeo

(10 | 3.4)

- - -

168

WebTorrent

(6 | 4.8)

- - -

61

Odysee

(9 | 5)

- - -

57

DTube

(4 | 2.8)

- - -

92

MediaGoblin

(0 | 0)

- - -

164

Dailymotion

(5 | 1.4)

- - -

48

Pluto TV

(4 | 3.8)

- - -

24

Streamable

(4 | 2.5)

- - -

41

IPFSTube

(0 | 0)

- - -

67

VidLii

(11 | 4.5)

- - -

16

Rumble

(0 | 0)

- - -

15

Flote

(5 | 4.8)

- - -

27

Zattoo

(0 | 0)

-

11

Wistia

(4 | 3.8)

11

muse.ai

(1 | 5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram