Search

English

118

Bandicam Screen Recorder

(20 | 4.1)

- - -

mpdown

9 months ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

Regjistroni gjithçka (ekrani i lojës + PC) dhe ruajeni si skedarë AVI, MP4.

Bandicam është programi më i mirë i lojërave, videove dhe regjistrimit të ekranit. Mund të regjistroni WOW, Minecraft, iTunes, YouTube, PowerPoint, Webcam, Skype, video biseda, transmetim video dhe ekranin e desktopit pa vonesë.

Bandicam kompreson videon gjatë regjistrimit dhe përdor përdorim shumë më të ulët të CPU/GPU/RAM, dhe mbështet plotësisht koduesin e përshpejtuar të harduerit h.264 të Nvidia NVENC/CUDA, video Intel Quick Sync dhe AMD APP që lejojnë regjistrimin e videos me shpejtësi të lartë , me një raport të lartë kompresimi dhe cilësi të shkëlqyer. Si rezultat, ka më pak vonesë dhe mund të kurseni H...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Fillo
Modaliteti i regjistrimit të ekranit ju lejon të regjistroni gjithçka në ekranin e kompjuterit tuaj dhe të vizatoni linja, kuti ose pika kryesore gjatë regjistrimit.
Një funksion vizatimi në kohë reale gjatë regjistrimit të ekranit të kompjuterit.
Modaliteti i regjistrimit të lojës ju lejon të regjistroni lojën pa vonesë ndërsa shfaqni FPS.
Modaliteti "Regjistrimi i pajisjes" ju lejon të regjistroni pajisje të jashtme video, të tilla si një Webcam, Xbox/PlayStation, Smartphone, IPTV, kartë Capture, etj.
Webcam (PiP, Picture-në-Picture, Video-në-Video)
Efekti/Animacioni i klikimit të miut
Mbivendosja e tekstit: Data/ora e regjistrimit, filigrani, përdorimi i CPU-së
Mbivendosja e logos: Shtoni një filigran imazhi në video

Veçoritë

+ Redaktimi i videos (17 )

+ Regjistrimi audio (10 )

+ Regjistrim i drejtpërdrejtë (3 )

+ Numëruesi FPS (2 )

+ Regjistrimi i ekranit (2 )

+ Regjistrim i plotë video (1 )

+ Regjistroni aktivitetin e desktopit (1 )

+ Ritargetimi dinamik (0 )

+ Regjistrimi GIF (0 )

+ Mbivendosjet e kamerës së internetit (0 )

+ Loja Benchmarking (0 )

+ Regjistrimi i zërit (0 )

+ Kapni video (0 )

Llojet e Aplikimit

Regjistrimi i ekranit (2 )

Regjistrimi i pamjes së ekranit (0 )

Transmetimi i ekranit (0 )

Etiketa

Regjistrimi i pamjes së ekranit Mjet

direktx

videoregjistruesi i lojës

Transmetimi i ekranit Mjet

camtasia

regjistrimi

fraps

video në ekran

krijojnë mësime

Video Regjistrues

Alternativat për Bandicam Screen Recorder

885

OBS Studio

(57 | 4.4)

- - -

128

SimpleScreenRecorder

(13 | 4.4)

- - -

216

Camtasia Studio

(10 | 3.6)

- - -

47

VokoscreenNG

(9 | 4.6)

- - -

110

MSI Afterburner

(3 | 3.7)

- - -

34

Peek GIF Screen Recorder

(4 | 4.8)

- -

178

CamStudio

(11 | 2.5)

- -

43

Action!

(3 | 5)

- - -

61

Kazam

(4 | 4.5)

- - -

52

ActivePresenter

(6 | 3.8)

- - -

15

ScreenCam

(1 | 5)

- -

70

recordMyDesktop

(3 | 4)

- - -

32

Nimbus Screenshot

(3 | 3.3)

- - -

23

Loom

(4 | 4)

-

130

QuickTime Player

(2 | 2.5)

- -

68

ScreenFlow

(3 | 3.3)

-

35

FlashBack

(8 | 4.1)

- - -

20

Screencast Capture Lite

(2 | 4)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram