Search

English

591

Avidemux

(21 | 3.8)

- - -

Boris

12 years ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

Avidemux është një redaktues video falas i krijuar për detyra të thjeshta të prerjes, filtrimit dhe kodimit. Ai mbështet shumë lloje skedarësh, duke përfshirë skedarë MPEG të pajtueshëm me AVI, DVD, MP4 dhe ASF, duke përdorur një sërë kodekësh. Detyrat mund të automatizohen duke përdorur projekte, radhë pune dhe skriptime të fuqishme.
Përdorimi bazë është pastrimi i videos nga xhirimet e gabuara, për të mbajtur vetëm ato të mira.

JU LUTEM KUJDES: Është një mjet i thjeshtë i dedikuar për një detyrë të vetme... Është një redaktues LINEAR, JO për të redaktuar dhe përzier video të shumta, kur keni shumë video, i grumbullon ato njëra pas tjetrës. NUK bën editim paralel multi-video, por nuk ës...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Ubuntu Software Center

Screenshot
Dritarja kryesore
Llogaritësi i shpejtësisë së biteve/madhësive
Menaxheri i filtrit të videos
Barazues ngjyrash
Dritarja kryesore (v2.7 os:windows)
Screenshot

Veçoritë

+ Redaktimi i videos (17 )

+ Efektet foto (14 )

+ Portativ (13 )

+ Sinkronizoni audio dhe video (4 )

+ Konvertuesi i integruar i videos (4 )

+ Imazhet e filigranëve (2 )

+ Pritini videon (2 )

+ Prerja e videos (1 )

+ Përzierje pa humbje (1 )

+ Mbështet kodek H265 (1 )

+ Redaktimi Vizual (1 )

+ Konvertimi i skedarit video (1 )

+ Maska e fytyrës (1 )

+ Fut titrat në video (1 )

+ Kodekët e integruar (1 )

+ Filtri i turbullimit (0 )

+ Muzikë pa kufi (0 )

+ Çelësi Chroma / Ekrani i Gjelbër (0 )

+ Kornizë për kornizë (0 )

+ Kthejeni videon (0 )

+ Teksti në video (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktimi i videos (17 )

Etiketa

Prerja

avi

kodimi i videos

Shtoni kufijtë e zinj

bashkoni videon me audio

Alternativat për Avidemux

1784

HandBrake

(25 | 3.9)

- - -

576

Kdenlive

(52 | 3.4)

- - -

487

FFmpeg

(5 | 3.8)

- - -

326

Shotcut

(33 | 3.6)

- - -

277

DaVinci Resolve

(20 | 3.7)

- - -

503

OpenShot

(46 | 2.4)

- - -

93

Olive Video Editor

(12 | 4.4)

- - -

59

LosslessCut

(12 | 4.4)

- - -

105

XMedia Recode

(16 | 4.3)

- - -

316

VirtualDub

(0 | 0)

- - -

156

Lightworks

(10 | 2.8)

- - -

82

PiTiVi

(2 | 4)

- - -

51

Wondershare Filmora

(6 | 2.7)

- - -

105

Final Cut Pro X

(2 | 3)

- - -

120

iMovie

(6 | 3.7)

- - -

55

VSDC Free Video Editor

(12 | 4.2)

- - -

26

Adobe Media Encoder

(1 | 4)

- - -

21

VidCutter

(6 | 2)

-

20

Movavi Video Editor

(3 | 5)

- - -

67

VideoPad

(7 | 3.1)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram