Search

English

151

AVG PC TuneUp

(1 | 2)

- - -

tombuur

6 years ago

undefined...


Negative comment

3 1


Show more comments

Bëjeni kompjuterin tuaj të vjetër të jetojë më gjatë — dhe kompjuterin tuaj të ri të funksionojë më shpejt — me AVG TuneUp. Optimizuesi ynë i kompjuterit vjen me teknologjinë e përmirësuar të modalitetit të gjumit për të rritur shpejtësinë dhe performancën e kompjuterit tuaj, si dhe pastrues të diskut dhe shfletuesit që çlirojnë hapësirën tuaj të ruajtjes.

- Më shumë shpejtësi

Modaliteti Turbo
Fik veçoritë e panevojshme për të liruar më shumë energji

Çaktivizuesi i programit
Ndalon programet e papërdorura nga shkarkimi i energjisë së kompjuterit

Optimizer i fillimit
Skanon për programe që ngadalësojnë nisjen dhe mbylljen e kompjuterit

Menaxher i fillimit
Ju ndihmon të kuro...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Pastrimi i sistemit (4 )

+ Informacioni i Sistemit (2 )

+ Çinstaluesit e softuerit (1 )

+ Mirëmbajtja me 1 klikim (0 )

+ Kursimi i baterisë (0 )

+ Gjetësi i skedarëve të kopjuar (0 )

+ Testi i shpejtësisë së internetit (0 )

+ Riparimi i regjistrit (0 )

+ Personalizo Windows (0 )

+ Shredder skedari (0 )

Llojet e Aplikimit

Pastrimi i sistemit (4 )

Çinstaluesit e softuerit (1 )

Gjetësi i skedarëve të kopjuar (0 )

Etiketa

Diagnostikimi i diskut të ngurtë Mjet

rregulloni gabimin

defragimi i regjistrit

Rikuperimi i skedarit Mjet

rrisin performancën

Defrag Mjet

menaxhimi i energjisë

përshpejtoni kompjuterin

gjetës i hapësirës në disk

fiksues i shkurtoreve

optimizimi i memories

Menaxhimi i procesit Mjet

Analizuesi i përdorimit të diskut -

optimizimi i pc

optimizimi i regjistrit

menaxher fillestar

Alternativat për AVG PC TuneUp

616

BleachBit

(35 | 4.1)

- - -

2643

CCleaner

(47 | 2.8)

- - -

361

Glary Utilities

(16 | 3.9)

- - -

143

dupeGuru

(10 | 3.5)

- - -

60

SD Maid

(0 | 0)

- - -

44

PrivaZer

(3 | 5)

- - -

104

Advanced SystemCare

(9 | 3.1)

- - -

124

Clean Master

(2 | 2.5)

- - -

43

Wise Disk Cleaner

(1 | 5)

- -

28

Tweaking.com - Windows Repair

(2 | 4.5)

- - -

22

Windows Repair Toolbox

(2 | 5)

- - -

60

Wise Registry Cleaner

(1 | 1)

-

39

Wise Care 365

(1 | 2)

- -

99

Auslogics BoostSpeed

(17 | 3.2)

- - -

19

System Ninja

(0 | 0)

-

17

jv16 PowerTools

(0 | 0)

28

Click&Clean

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram