Search

English

800

Avast Free Antivirus

(23 | 2.9)

- - -

brucelgrubb

3 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Avast Free Antivirus është zgjidhja antivirus falas për përdorim në shtëpi dhe jo-komerciale nga AVAST Software.
Programi përmban metoda intuitive, të avancuara dhe të personalizueshme skanimi së bashku me module të tjera të dedikuara për sigurinë e kompjuterit.
Ai përfshin antivirus me antispyware, fjalëkalime Avast, skanim të sigurt HTTPS, përditësime të transmetimit, modalitet të ngurtësuar, DeepScreen, skaner të sigurisë së rrjetit shtëpiak, Mos gjurmoni, SiteCorrect, antiphishing, anti-malware, Skanim inteligjent, Disk shpëtimi dhe përditësues softuerësh.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Screenshot

Veçoritë

+ Zbulimi heuristik (7 )

+ Ekzekutoni skedarin në një Sandbox (2 )

+ Mbrojtja e shfletuesit (2 )

+ Mbrojtja e Ditës Zero (1 )

+ Nuk ka gjurmim (0 )

Llojet e Aplikimit

Anti-Virus (0 )

Etiketa

krijoni diskun e shpëtimit

antiphishing

anti-spam

anti spyware

Anti-Virus Aplikacioni

shfletuesi i zonës së sigurt

skaner virusesh

Heqja e malware

detektor malware

Alternativat për Avast Free Antivirus

407

Avira Antivirus

(26 | 3)

- -

795

Malwarebytes Anti-Malware

(23 | 3.3)

- - -

143

Windows Security

(9 | 4.1)

- - -

207

Clam AntiVirus

(6 | 1.8)

-

157

Kaspersky AntiVirus

(1 | 5)

- - -

426

Spybot - Search & Destroy

(4 | 3.5)

-

287

AVG AntiVirus

(13 | 2)

- -

247

ESET NOD32 Antivirus

(8 | 3.5)

90

Bitdefender Antivirus

(11 | 2.2)

- - -

173

AdwCleaner

(6 | 4.2)

- -

59

ClamTk

(0 | 0)

108

ClamWin

(0 | 0)

- - -

232

Comodo Internet Security

(8 | 2.5)

- - -

37

Immunet FREE Antivirus

(3 | 3.3)

- - -

67

HitmanPro

(2 | 3)

67

Panda Dome

(3 | 2.7)

- - -

97

SUPERAntiSpyware

(4 | 4.2)

38

Kaspersky Virus Removal Tool

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram