Search

English

768

AutoHotkey

(24 | 4.3)

- - -

Thelle

10 years ago

undefined...


Positive comment

4 1


Show more comments

AutoHotkey (AHK) është një softuer makrokrijimi dhe automatizimi pa pagesë, me burim të hapur për Windows, i cili i lejon përdoruesit të automatizojnë detyrat e përsëritura. Ajo drejtohet nga një gjuhë skriptimi që fillimisht kishte për qëllim sigurimin e shkurtoreve të tastierës, të njohura ndryshe si çelësat kryesorë, që me kalimin e kohës u zhvilluan në një gjuhë skriptimi të plotë.

Ju mund të përdorni AutoHotkey për:
- Automatizoni pothuajse çdo gjë duke dërguar tastierë ose klikime të mausit, ose nëpërmjet COM.
- Mund të shkruani një makro të miut ose tastierës me dorë ose një regjistrues.
- Krijoni tastet kryesore për tastierë, levë dhe miun.
- Remap tastet dhe butonat në tastie...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

GitHub

Menyja e tabakasë
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Automatizimi i Detyrave (17 )

+ Mbështetje për skriptimin (8 )

+ Automatizimi (6 )

+ Makrot (5 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Tasti i nxehtë global (3 )

+ Rilidhja e çelësit (3 )

+ Zgjerimi i tekstit (1 )

+ Përpiluesi exe (1 )

+ Looping automatik (0 )

+ Mbështetje për Hotkeys (0 )

+ Krijo makro (0 )

Llojet e Aplikimit

Automatizimi i Detyrave (17 )

Zgjerimi i tekstit (1 )

Etiketa

Automatizimi GUI

detyra të automatizuara

krijoni çelësa të nxehtë

makro regjistrues

Alternativat për AutoHotkey

180

AutoIt

(4 | 3.8)

-

83

Microsoft PowerToys

(10 | 4.3)

- - -

72

UI.Vision RPA

(4 | 3.2)

- - -

28

AutoKey

(1 | 5)

- -

38

espanso

(6 | 4.2)

- - -

54

Pulover’s Macro Creator

(11 | 4.3)

- - -

96

FastKeys

(9 | 3.2)

- - -

124

Tasker

(5 | 2.8)

- - -

94

BetterTouchTool

(8 | 4.1)

- - -

60

Karabiner Elements

(3 | 4.3)

- -

45

Keyboard Maestro

(6 | 5)

- - -

36

Actiona

(0 | 0)

- - -

62

TextExpander

(5 | 3)

- -

23

Automate

(1 | 4)

- - -

22

Hammerspoon

(0 | 0)

- - -

31

Clavier+

(1 | 4)

-

30

Automator

(3 | 4.3)

- - -

13

xdotool

(2 | 2)

- - -

50

OldAutoKey

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram