Search

English

464

Asana

(20 | 4)

- - -

jifalo

4 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Pavarësisht nëse jeni mes takimeve ose jeni në radhë për një latte, përdorni Asana për të kapur shpejt detyrat, detyrat, rikujtuesit dhe idetë. Merrni përditësime nga kolegët, organizoni detyra dhe projekte për punë ose menaxhoni listën tuaj të detyrave për ditën. Me aplikacionin celular të Asana, mund të qëndroni në krye të punës tuaj nga kudo. Oh, dhe a përmendëm se është falas për t'u shkarkuar dhe përdorur?

TIPARET KRYESORE:

PËRDITËSOJENI SHPEJTË DHE SHTO PUNËN TUAJ NË LËVIZJE

- Shtoni një detyrë për detyrat, përkujtuesit, idetë dhe kërkesat - përpara se të harroni
- Shikoni listën tuaj të detyrave të punës në pamjen tuaj "Detyrat e Mia".
- Krijoni projekte për të organizuar d...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Pamje celulare
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Nëndetyrat (6 )

+ Ndjekja e varësisë (4 )

+ Bordi Kanban (4 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Aplikacionet që sinkronizohen me Google Calendar (3 )

+ Caktoni dhe gjurmoni detyrat (1 )

+ Pamja e kalendarit (1 )

+ Menaxhimi i detyrave (0 )

+ Gmail (0 )

+ I integruar në iOS (0 )

+ Fushat e personalizuara të të dhënave (0 )

+ Menaxhimi i rrjedhës së punës (0 )

+ Pasqyrë e projektit (0 )

+ Integrimi i Gmail (0 )

+ Ndjekja e detyrave (0 )

+ Afati vizual kohor (0 )

+ Raportimi i gabimeve (0 )

+ Mesazhimi i çastit (0 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ Ndjekja e qëllimeve (0 )

+ Miqësore për celularin (0 )

+ Ndjekja e kohës së detyrës (0 )

+ Afati kohor (0 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Menaxhimi I skuadres (0 )

+ Softueri si shërbim (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Planifikimi (0 )

+ Bashkëpunimi online (0 )

+ Puna ekipore (0 )

+ CRM (0 )

+ Menaxhimi i qëllimeve (0 )

+ Sinkronizimi i kalendarit (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Kalendari (0 )

Llojet e Aplikimit

Bordi Kanban (4 )

Menaxhimi i detyrave (0 )

Menaxhimi i Projektit (0 )

Etiketa

mjet produktiviteti

Menaxhimi i kohes

Lista e detyrave

wiki i ndërmarrjes

Bashkëpunimi i dokumenteve Mjet

komunikimet

komunikimi në ekip

ndjekja e punës

redaktimi i dokumentit

menaxhimi i ngarkesës së punës

Alternativat për Asana

38

monday.com

(4 | 3.2)

- - -

1148

Trello

(45 | 4.2)

- - -

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

204

Quire

(49 | 4.4)

- - -

268

WorkFlowy

(23 | 4.6)

- - -

176

Wekan

(2 | 3.5)

- - -

270

Taiga.io

(7 | 3.7)

- - -

236

Basecamp

(9 | 3.9)

- - -

61

ClickUp

(5 | 4.8)

- - -

309

Wrike

(27 | 4)

- - -

111

Nuclino

(4 | 4.5)

- - -

204

JIRA

(4 | 1.8)

- - -

128

Kanboard

(3 | 3.7)

- - -

69

Kanban Tool

(16 | 4.4)

- - -

57

Amazing Marvin

(63 | 4.9)

- - -

221

Google Tasks

(4 | 3.2)

- - -

26

Walling

(0 | 0)

- - -

193

Zenkit

(55 | 4.8)

- - -

752

Taskade

(21 | 4.5)

- - -

18

Focalboard

(4 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram