Search

English

141

ApplePi-Baker v2

(26 | 4.8)

- - -

jpduhen

3 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

ApplePi-Baker v2 është një aplikacion macOS pa pagesë (64-bit dhe i nënshkruar) për të krijuar kopje rezervë dhe për të bërë rikthime të disqeve të diskut. Rivendosja mund të bëhet edhe në disa disqe në të njëjtën kohë.

Aplikacioni përdor libarchive për të mbështetur një gamë të gjerë formatesh arkivimi dhe kompresimi (7Zip, BZip, dd, GZip, IMG, ISO, Jar, LZip, Rar, Tar, Tar BZip2, Tar GZip, Tar LZip, Tar XZ, XZ dhe Zip ).

Për më tepër, ApplePi-Baker mbështetet plotësisht në thirrjet dhe thirrjet kthyese të API-së së DiskArbitration të Apple, dhe po krijon rehati Udhëzimet e kodimit të sigurta të Apple për të ngritur privilegjet në mënyrë të sigurt, gjë që e bën futjen e fjalëkalimeve ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mbështetje Aqua Theme dhe Dark Theme
Tema e errët ose Tema Aqua mund të jetë e detyruar
Shto një disk për Rezervim ose Rivendosje
Shto disqe të shumta për rivendosje të njëkohshme
Informacion i përmirësuar i progresit
Informacion i përmirësuar i diskut
Funksione shtesë të diskut
Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur

Veçoritë

+ Shkruan imazhe në SD/USB (6 )

+ Krijo USB bootable (4 )

+ Pastrimi i ndarjeve të padëshiruara (3 )

+ Formatoni një format SD në NOOBS (2 )

Llojet e Aplikimit

Krijo USB bootable (4 )

Etiketa

Rezervimi

noobs

kartë SD

img

Raspberry Pi

Alternativat për ApplePi-Baker v2

531

balenaEtcher

(42 | 3.3)

- - -

77

Win32 Disk Imager

(3 | 1)

- - -

12

Deepin Boot Maker

(0 | 0)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram