Search

English

443

Apache HTTP Server

(2 | 4.5)

- - -

alexprange

3 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Apache, është një server në internet i shquar për luajtjen e një roli kyç në rritjen fillestare të World Wide Web dhe në vitin 2009 u bë serveri i parë në internet që ka tejkaluar 100 milionë momentet historike të faqes së internetit. Apache ishte alternativa e parë e zbatueshme për serverin e uebit të Netscape Communications Corporation, dhe që atëherë ka evoluar për të rivalizuar serverët e tjerë të uebit të bazuar në Unix për sa i përket funksionalitetit dhe performancës. Shumica e të gjithë serverëve në internet që përdorin Apache janë serverë ueb Linux.
Apache është zhvilluar dhe mirëmbahet nga një komunitet i hapur zhvilluesish nën kujdesin e Apache Software Foundation.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Ubuntu Software Center

Konfigurimi
Faqja e testimit

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Web Server (0 )

+ I konfigurueshëm (0 )

+ Modulet (0 )

+ Server HTTP (0 )

Llojet e Aplikimit

Web Server (0 )

Etiketa

Http Daemon (httpd)

Alternativat për Apache HTTP Server

277

nginx

(1 | 4)

- - -

504

XAMPP

(3 | 5)

- - -

42

Caddy

(1 | 5)

- - -

58

lighttpd

(0 | 0)

-

20

Abyss Webserver

(0 | 0)

- -

26

Microsoft IIS

(1 | 5)

- -

103

Serva 32/64

(18 | 4.3)

- - -

16

Mongoose

(0 | 0)

- - -

12

Winginx

(1 | 5)

- - -

23

Cherokee

(0 | 0)

-

11

Tornado Web Server

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram