Search

English

123

AOL Reader

(1 | 4)

- -

meghalshah

9 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

AOL Reader: Të gjitha faqet tuaja të preferuara të internetit, në një vend.

I personalizueshëm

Ndryshoni paraqitjen e AOL Reader sipas dëshirës tuaj. Shikoni abonimet tuaja si një listë të thjeshtë titujsh, një rrjetë më vizuale kartash, një faqe me lëvizje të pafundme, apo edhe sikur të bëni email-in tuaj.

Star & Tag Artikuj

Ylloni artikujt tuaj të preferuar për t'i mbajtur në dispozicion dhe për t'i parë të gjithë me vetëm një klik. Etiketoni artikuj nga uebsajte të ndryshme për t'i mbajtur të organizuar për t'i lexuar më vonë.

Import i thjeshtë

Po lëvizni nga një lexues tjetër RSS? Ju mund të ngarkoni abonimet tuaja në formatin standard OPML dhe të filloni të përdorni AO...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Importoni furnizime nga OPML (0 )

+ RSS Reader (0 )

Llojet e Aplikimit

RSS Reader (0 )

Etiketa

Lexojeni më vonë Mjet

ndiqni faqen e internetit

Alternativat për AOL Reader

1815

Feedly

(26 | 3.3)

- - -

1403

Inoreader

(45 | 3.6)

- - -

180

QuiteRSS

(10 | 4.2)

- - -

336

Tiny Tiny RSS

(4 | 2.2)

- - -

367

Flipboard

(9 | 2.6)

- - -

654

NewsBlur

(4 | 3.5)

- - -

65

Feedbro

(3 | 4.7)

- - -

307

Reeder

(5 | 4.2)

- - -

94

Claws Mail

(10 | 3.7)

- - -

102

FreshRSS

(5 | 4.2)

- - -

216

Netvibes

(3 | 4)

- - -

149

Liferea

(1 | 4)

- - -

202

Feedbin

(3 | 4.7)

- - -

363

The Old Reader

(4 | 3.2)

- - -

26

RSS Guard

(1 | 3)

- - -

147

CommaFeed

(1 | 4)

- - -

82

FeedReader Online

(5 | 4)

- - -

93

News360

(1 | 4)

- - -

56

NetNewsWire

(1 | 5)

- -

53

Protopage

(5 | 4.2)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram