Search

English

527

Angry Birds

(7 | 4.1)

- - -

Irina_Cleo

4 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Angry Birds është një ekskluzivitet i videolojërave të krijuar nga zhvilluesi i lojërave Rovio Entertainment.

Ideja prapa Angry Birds është e thjeshtë: duke përdorur një llastiqe për të ndezur zogjtë, ju duhet të shkatërroni kështjellat e fortifikuara ku jetojnë derrat.

Angry Birds përmban orë lojërash, sfiduese për prishjen e kështjellës bazuar në fizikë dhe shumë vlera të përsëritura. Secili nga 120 nivelet kërkon logjikë, aftësi dhe forcë brutale për të shtypur armikun.

Seria e lojës përfshin:

Angry Birds (2009), Angry Birds Seasons (2010), Angry Birds Rio (2011), Angry Birds Space (2012), Angry Birds Star Wars (2012), Angry Birds Friends (2013), Angry Birds Star Wars II (2013...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Google Play Store

iPhone App Store

Windows Phone Store

iPad App Store

Kindle Store

Facebook App URL

Angry Birds
Stinët e Angry Birds
Angry Birds Rio
Hapësira e Angry Birds
Angry Birds Star Wars
Angry Birds Friends
Angry Birds Star Wars II
Angry Birds Stella

Veçoritë

+ E bazuar në prekje (1 )

+ Lojra Puzzle (1 )

+ Miqësore për celularin (0 )

+ Lojë (0 )

Llojet e Aplikimit

Lojra Puzzle (1 )

Prishja e Kalasë (0 )

Etiketa

lojëra celulare

Lojëra celulare -

zogjtë

Prishja e Kalasë Lojë

derra

lojë aftësish

Lojëra fizike -

Alternativat për Angry Birds

30

Crush the Castle

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram