Search

English

587

Google Play Store

(14 | 3.4)

- - -

OmgItsTheSmartGuy

11 years ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

Google Play (dikur Android Market) është një dyqan në internet nga Google për pajisjet Android. Shfletoni dhe kërkoni për aplikacione, libra dhe filma me qira nga shfletuesi juaj i internetit ose pajisja Android.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Chrome OS Web Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Kategoritë (11 )

+ Tregu (6 )

+ Përditësim automatik (6 )

+ Integrimi i Google Apps (4 )

+ Sinkronizimi në të gjithë pajisjet (4 )

+ Android tv (4 )

+ Shërbimi në internet (0 )

+ Përditëso njoftuesin (0 )

+ Dyqani i Aplikacioneve (0 )

+ Mbështetje për Hotkeys (0 )

Llojet e Aplikimit

Dyqani i Aplikacioneve (0 )

Etiketa

pritjen e aplikacionit

Depoja e softuerit

aplikacionet android

Dyqan lojërash -

Alternativat për Google Play Store

580

F-Droid

(25 | 4.6)

- - -

304

Aptoide

(2 | 3.5)

- - -

2097

Steam

(44 | 3.6)

- - -

131

Aurora Store

(14 | 4.3)

- - -

104

APKPure

(7 | 3.3)

- - -

84

APKMirror

(0 | 0)

- - -

41

Aurora Droid

(1 | 4)

- - -

62

Uptodown

(2 | 4)

- - -

161

AppBrain

(0 | 0)

- - -

40

G-Droid

(1 | 4)

- -

64

Amazon Appstore

(0 | 0)

- -

69

Fossdroid

(0 | 0)

- - -

32

AppAgg

(4 | 3.5)

- - -

16

Droid-ify

(1 | 5)

- -

20

GNOME Software

(0 | 0)

- -

28

Outpan

(2 | 5)

26

AppRecs

(2 | 1.5)

- - -

11

XDA Labs

(0 | 0)

14

APKUpdater

(0 | 0)

38

1Mobile

(2 | 2.5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram