Search

English

123

Ajenti

(2 | 3.5)

- -

User1609515

10 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Paneli i administrimit të serverit Linux i bazuar në ueb.
Funksionon më së miri për VPS dhe serverë të dedikuar.
Punon në Debian, Ubuntu, RHEL dhe CentOS.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Identifikohu
Paneli
Cilësimet
Plugins
I sistemuar
Terminal

Veçoritë

+ Dosjet e përbashkëta (1 )

+ Pajisje të personalizuara (0 )

+ Administrimi i sistemit (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

Administrimi i rrjetit Mjet

paneli i kontrollit në ueb

Paneli i kontrollit

administrimi i serverit

Alternativat për Ajenti

226

Webmin

(2 | 3.5)

- - -

60

Cloudron

(10 | 4.7)

- - -

161

ISPmanager

(13 | 3.9)

- - -

105

cPanel

(0 | 0)

- - -

23

Cockpit Project

(0 | 0)

- - -

58

Vesta Control Panel

(5 | 3.2)

-

29

Virtualmin

(6 | 4.8)

41

ISPConfig

(0 | 0)

25

CentOS Web Panel

(4 | 3.5)

- -

22

Froxlor

(0 | 0)

46

ServerPilot.io

(2 | 3.5)

- - -

14

DirectAdmin

(1 | 4)

26

Sentora

(1 | 4)

- - -

14

ZesleCP

(6 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram