Search

English

117

Pydio

(5 | 4.4)

- - -

mattiasmagnusson

5 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Pydio është alternativa e pjekur për Dropbox dhe Box.com, për të ndërtuar kutinë tuaj, në serverët tuaj.

Pydio është një platformë për ndarjen e skedarëve me burim të hapur për ndërmarrjen, me aplikacione të thjeshta dhe elegante në ueb dhe celular, të organizuara në mënyrë të sigurt në serverët dhe retë tuaja. Po aq i lehtë për t'u përdorur sa softueri i shkëlqyer i konsumatorit, Pydio është krijuar për të ofruar siguri dhe kontroll të shkallës së ndërmarrjes.

Pabesueshmërisht i lehtë për t'u instaluar për Administratorët e Sistemit, Pydio lidhet menjëherë me drejtoritë ekzistuese të punonjësve dhe me ruajtjen tuaj ekzistuese, pa migrim.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Google Play Store

Hyrja e sigurt
UX e bukur
Screenshot
LEHTË PËR PËRDORIM
Screenshot
Screenshot
Screenshot
SUITE ZYRA ME BASHKËPUNIM ONLINE

Veçoritë

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Dosjet (2 )

+ Sinkronizimi i dosjeve (2 )

+ Transferimi i skedarëve (1 )

+ Re e Federuar (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Pritja e skedarëve (0 )

+ Hapësira pune të ndara (0 )

+ Sinkronizoni me Onedrive (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Menaxheri i skedarëve në ueb (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Menaxheri i skedarëve (0 )

Etiketa

Menaxheri i skedarëve -

dropbox

Rezervimi në internet Mjet

kuti

aplikacioni në ueb

eksplorues i skedarëve në ueb

Ngarkimi i skedarit Shërbimi

Alternativat për Pydio

843

Nextcloud

(76 | 4.6)

- - -

707

Microsoft OneDrive

(18 | 2.9)

- - -

822

ownCloud

(9 | 3.1)

- - -

305

Resilio Sync

(12 | 3.2)

- - -

141

IPFS

(2 | 5)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

161

Seafile

(6 | 4)

- - -

100

iCloud

(3 | 2.7)

- -

156

Tonido

(3 | 4.3)

- - -

21

Filestash

(3 | 5)

- - -

104

SparkleShare

(2 | 3.5)

- - -

16

Lufi

(1 | 5)

- - -

13

Tracim

(0 | 0)

- - -

16

Woelkli

(3 | 4)

- -

51

Internxt Drive

(3 | 4.7)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram