Search

English

114

Airtable

(16 | 4)

- - -

Kagerjay

5 years ago

undefined...


Positive comment

6 0


Show more comments

Po aq e thjeshtë sa një fletëllogaritëse
Airtable duket si një fletëllogaritëse e shpejtë dhe fleksibël, por në fakt është një bazë të dhënash relacionale që mund të ruajë pothuajse çdo gjë.

Kurseni kohë duke punuar së bashku
Airtable është krijuar për bashkëpunim dhe ju lejon të ndani të dhënat tuaja, të bisedoni me shokët e skuadrës dhe të shihni ndryshimet kur ato ndodhin.

Menaxhoni të dhënat tuaja nga kudo
Airtable sinkronizohet në të gjitha pajisjet tuaja për t'i mbajtur të dhënat tuaja të përditësuara kudo që të shkoni. Aplikacionet tona celulare e bëjnë të lehtë shtimin dhe heqjen e të dhënave, bashkëngjitjen e skedarëve dhe bashkëpunimin me ekipin tuaj.

Versioni falas ka ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Baza e të dhënave Relacionale (10 )

+ Importo nga Google Spreadsheet (6 )

+ Bordi Kanban (4 )

+ Menaxhimi i bazës së të dhënave (3 )

+ REST API (2 )

+ Baza e të dhënave fleksibël (2 )

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Filtra të personalizuar (1 )

+ Përzgjedhja e shumëfishtë (1 )

+ Fletëllogaritëse (1 )

+ Format e Uebit (1 )

+ Analiza e të dhënave (1 )

+ Nënformularët (1 )

+ Modele të përgatitura paraprakisht (1 )

+ Form Builder (1 )

+ Harta e marrëdhënieve (1 )

+ Lidhja e fletës (0 )

+ Integrimi i plogët (0 )

+ Integrimi Zapier (0 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Fushat e personalizuara të të dhënave (0 )

Llojet e Aplikimit

Bordi Kanban (4 )

Menaxhimi i bazës së të dhënave (3 )

Fletëllogaritëse (1 )

Etiketa

Baza e të dhënave

ndërfaqja e administratorit

spreadsheets api

Alternativat për Airtable

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

294

DBeaver

(12 | 4.5)

- - -

248

Google Drive - Sheets

(6 | 4.7)

- - -

21

Baserow

(5 | 4.4)

-

115

LibreOffice - Base

(3 | 3.7)

- - -

26

Walling

(0 | 0)

- - -

193

Zenkit

(55 | 4.8)

- - -

36

Memento

(1 | 5)

- - -

31

NocoDB

(3 | 3)

- - -

18

AppFlowy

(0 | 0)

- - -

68

Microsoft Office Access

(5 | 2.8)

- - -

32

Webjets

(5 | 5)

- - -

18

Anytype

(6 | 3.8)

- - -

16

Coda.io

(2 | 4)

- - -

39

Smartsheet

(1 | 5)

- - -

45

Claris FileMaker

(2 | 3.5)

- - -

30

Zoho Creator

(0 | 0)

- - -

24

Clappia

(5 | 5)

- - -

25

Symphytum

(5 | 4.2)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram