Search

English

150

Adobe Fireworks

(0 | 0)

maakbow

9 years ago

undefined...


Neutral comment

4 0


Show more comments

Adobe Fireworks është një redaktues grafikësh bitmap dhe vektorial. Prototiponi me shpejtësi faqet e internetit dhe ndërfaqet e aplikacioneve me softuerin Adobe Fireworks CS4. Krijoni dhe optimizoni imazhe për ueb më shpejt dhe më saktë se kurrë më parë me një grup mjetesh të përmirësuara.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

Llojet e Aplikimit

Grafika vektoriale (4 )

Etiketa

Grafika vektoriale Aplikacioni

Web Design Mjet

Alternativat për Adobe Fireworks

327

Affinity Designer

(20 | 4.2)

- - -

307

Vectornator

(15 | 4.3)

- - -

144

Figma

(9 | 4.7)

- - -

131

Canva

(6 | 3.5)

- - -

234

Sketch

(6 | 4.5)

- - -

73

Vectr

(7 | 2.7)

- - -

52

Adobe XD

(4 | 3.8)

- - -

23

Akira

(1 | 5)

- -

14

Polotno Studio

(2 | 5)

- - -

50

Karbon

(0 | 0)

-

33

sK1

(3 | 2.7)

19

Dotgrid

(2 | 5)

-

190

Gravit Designer

(27 | 3.6)

- - -

13

Alva

(0 | 0)

19

Blocs

(0 | 0)

- - -

22

Microsoft Expression Design

(0 | 0)

35

Antetype

(1 | 4)

- - -

11

EvolveUI

(0 | 0)

11

InsightPoint

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram