Search

English

151

4Shared

(4 | 3.8)

- - -

alexlehm

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

4Shared është një hapësirë ​​e madhe ruajtjeje në internet ku përdoruesit e internetit ruajnë tekstin, audion, videon, foton dhe skedarët e tjerë dhe i ndajnë ato, nëse dëshirojnë, me njerëz të tjerë. Është e lehtë, e dobishme dhe falas! 15 GB hapësirë ​​ruajtëse për llogarinë falas. Ka një kohë pritjeje prej 30 sekondash për të filluar shkarkimin.

Ju mund të përdorni aplikacionet 4Shared me të gjitha sistemet e mundshme:

Aplikacioni i desktopit (4Shared Desktop):
Windows, Mac, Linux
>Shkarko: http://www.4shared.com/desktop/

Aplikacion celular (Aplikacion celular)
Android, iPhone, iPad, Blackberry, Symbian, Nokia Series 40 full touch
>Shkarko: http://www.4shared.com/mobile.jsp

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

BlackBerry App World

Faqja kryesore 2018
Faqja kryesore
iPhone 1
iPhone 2
iPhone 3
Android 1
Android 2
Android 3
4 Desktop i përbashkët, Dritarja kryesore
4 Desktop i përbashkët, Dritarja kryesore + Parametrat Windows, Skeda "Ngarkimet"

Veçoritë

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Ruajtja e skedarëve (0 )

+ Ndarja e fotove (0 )

+ Mbështetje për WebDAV (0 )

+ Klient i integruar Torrent (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Ndarja e fotove (0 )

Etiketa

Rezervimi

Alternativat për 4Shared

843

Nextcloud

(76 | 4.6)

- - -

5475

Dropbox

(87 | 3.9)

- - -

2307

Google Drive

(42 | 4)

- - -

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

707

Microsoft OneDrive

(18 | 2.9)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

309

MediaFire

(10 | 3.2)

- -

239

Seedr

(16 | 4)

- - -

162

Yandex.Disk

(7 | 3.1)

- - -

80

Sync.com

(6 | 4.5)

- - -

99

Koofr

(7 | 4.3)

- - -

61

FileTransfer.io

(7 | 4)

- - -

23

Icedrive

(3 | 2.3)

- - -

156

Tonido

(3 | 4.3)

- - -

21

Filestash

(3 | 5)

- - -

339

SugarSync

(15 | 3)

- - -

31

Jirafeau

(1 | 4)

- -

57

Droplr

(1 | 4)

- - -

74

Volafile

(3 | 3.3)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram