Search

English

114

Autodesk 3ds Max

(0 | 0)

- - -

Aaron

13 years ago

undefined...


Neutral comment

3 0

Vështrim i përgjithshëm
Modeloni vizionin tuaj deri në detajet e fundit
3ds Max ofron një grup mjetesh të pasur dhe fleksibël për të krijuar dizajne premium me kontroll të plotë artistik.
Krijoni botë masive në lojëra
Vizualizoni paraqitjet arkitekturore me cilësi të lartë
Modeloni ambiente dhe objekte me detaje të imta
Jepni karaktere dhe veçori në jetë me animacion dhe VFX

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Modelimi 3D (5 )

+ Animacion (1 )

+ Splines (1 )

+ Kockat (0 )

Llojet e Aplikimit

Modelimi 3D (5 )

Pikturë 3D (0 )

Etiketa

Pikturë 3D Aplikacioni

modelimi

Grafika 3D

Alternativat për Autodesk 3ds Max

1445

Blender

(35 | 4.7)

- - -

530

SketchUp

(15 | 4.2)

- - -

133

Autodesk Maya

(3 | 3.3)

- - -

25

Bforartists

(5 | 4.4)

- - -

71

Cinema 4D

(1 | 1)

- - -

31

Rhinoceros

(1 | 5)

- - -

34

MODO

(0 | 0)

- - -

29

Houdini

(1 | 5)

- - -

13

Rocket 3F

(4 | 4.2)

-

14

GLC_Player

(0 | 0)

28

Vue

(0 | 0)

-

15

LightWave

(0 | 0)

-

12

iClone

(2 | 4.5)

27

Art of Illusion

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram