Search

English

573

1Password

(23 | 3.6)

- - -

abyssalmonstrosity

2 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

1Password krijon fjalëkalime të forta, unike për të gjitha sajtet tuaja dhe ju regjistron me një trokitje të vetme (ose klikim).

Një klikim i vetëm hap shfletuesin tuaj, hap një sajt, plotëson emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe ju regjistron.
Gjeneruesi ynë i fortë i fjalëkalimeve është çelësi juaj për çlirimin e fjalëkalimit.
Një klikim krijon një fjalëkalim të fortë dhe unik për secilën llogari dhe zgjerimi i shfletuesit tonë e plotëson atë automatikisht në faqen e internetit.

## Organizoni kasafortën tuaj
Shënoni artikujt tuaj më të rëndësishëm ose të përdorur shpesh për qasje të shpejtë dhe sinkronizoni këtë listë midis të gjitha pajisjeve tuaja.
Zvarritni çdo përzierje t...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Edge extension URL

Chrome Web Store

Firefox Addons URL

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Kriptimi i fjalëkalimit (88 )

+ Plotësimi automatik (21 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Mbrojtur me fjalëkalim (1 )

+ Menaxhimi i licencës (1 )

+ Shënim organizimin (1 )

+ Integrimi i shfletuesit (1 )

+ Mbrojtja me fjalëkalim (0 )

+ Gjeneruesi i fjalëkalimeve (0 )

+ Menaxheri i Fjalëkalimeve (0 )

+ Ruajtja e skedarëve (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Autentifikimi me dy faktorë (0 )

+ Menaxhimi i Fjalëkalimit (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i Fjalëkalimit (0 )

Aplikacioni i Autentifikuesit (0 )

Etiketa

Mjetet e Zhvilluesit

menaxher i fjalëkalimeve në internet

Aplikacioni i Autentifikuesit

fjalëkalime të forta

fjalëkalime të sigurta

mbushës i formës

ruajtës i fjalëkalimeve

fjalëkalimet

ruajtja e fjalëkalimit

menaxher i fjalëkalimeve

Alternativat për 1Password

702

Bitwarden

(75 | 4.7)

- - -

1527

KeePass

(41 | 4.3)

- - -

353

KeePassXC

(25 | 4.5)

- - -

1630

LastPass

(38 | 2.8)

- - -

79

Enpass

(9 | 3.7)

- - -

123

Keepass2Android

(5 | 4.8)

- - -

106

KeeWeb

(9 | 3.7)

- - -

372

KeePassX

(1 | 4)

- -

38

KeePassDX

(5 | 5)

- - -

206

KeePassDroid

(2 | 4)

- -

97

Dashlane

(5 | 3)

- - -

45

Buttercup

(6 | 4.3)

- - -

35

LessPass

(1 | 4)

- - -

42

Spectre

(3 | 2.7)

- - -

30

MacPass

(4 | 4.8)

-

90

RoboForm

(3 | 4.3)

- - -

13

Passbolt

(1 | 4)

- - -

24

pass

(2 | 3)

- - -

46

Keefox

(1 | 4)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram