Search

English

139

1337X

(12 | 4.6)

- - -

apoorvaaman

6 years ago

undefined...


Positive comment

4 1


Show more comments

1337x është një faqe interneti që ofron një direktori të skedarëve torrent dhe lidhjeve magnetike të përdorura për ndarjen e skedarëve peer-to-peer përmes protokollit BitTorrent. Sipas blogut të lajmeve TorrentFreak, 1337x është uebfaqja e tretë më e popullarizuar e torrentit që nga viti 2021.

Historia

1337x u themelua në vitin 2007 dhe pa popullaritet në rritje në 2016 pas mbylljes së KickassTorrents. Në tetor 2016, ajo prezantoi një ridizajnim të faqes në internet me funksionalitete të reja. Sajti është i ndaluar nga pyetjet e kërkimit në Google dhe nuk shfaqet kur kërkoni përmes kërkimit në Google. Ky veprim u krye pas një kërkese nga Feelgood Entertainment në vitin 2015. Në vitin 2...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Grafikët e shpejtësisë (3 )

+ Mbështetje për lidhjet MAGNET (3 )

+ Shkarkues i integruar i mediave (2 )

+ Ndiqni filma (2 )

+ Motori i kërkimit Torrent (1 )

+ Kontrollet e ekranit të kyçjes (0 )

Llojet e Aplikimit

Motori i kërkimit Torrent (1 )

Etiketa

gjurmues shumë faqesh

Shkarkoni filma

filma torrent

Alternativat për 1337X

539

The Pirate Bay

(11 | 4)

- -

115

RARBG

(2 | 3.5)

-

55

LimeTorrents

(3 | 4)

-

49

BTDigg

(0 | 0)

- - -

53

Zooqle

(2 | 3.5)

- - -

40

Torrends.to

(2 | 3)

- - -

34

Bit Che

(2 | 4.5)

- - -

37

TorrentRover

(1 | 4)

- -

14

SoftArchive

(0 | 0)

-

27

Torrent Downloads

(0 | 0)

-

26

Torlock

(0 | 0)

11

Torrent Search

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram